OVER MIJ

Welkom op mijn website!


Hierbij zal ik mij even kort voorstellen, zodat jullie een idee hebben wie ik ben.

Mijn naam is Willemke de Bruin en ik kom uit Friesland. In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd over fotograferen door veel tips te krijgen, maar vooral door veel doen. Als tiener ben ik ooit met een analoge camera begonnen, maar sinds 2017 ben ik meer serieus aan de slag gegaan met mijn passie.

Op dit moment ben ik in bezit van en full-frame digitale systeemcamera van Canon.

Wat ooit hobbymatig begon is iets uit de hand gelopen. Ik ben mij steeds meer gaan verdiepen in fotografie en daardoor is de passie steeds meer gaan groeien. Ik fotografeer het liefst de natuur in de breedste zin van het woord. Zo heb ik onze honden Max en Dazz al vaak op de foto gezet. De natuur inspireert mij. Het is fascinerend om de natuur elke keer weer op te foto te krijgen en dit over te brengen naar anderen. De natuur is geen dag hetzelfde en dus is er altijd wel iets nieuws te beleven.

Als fotograaf ben ik veel in beweging om de juiste foto te creëren. Door het doen, doen, doen, krijgen van tips en het volgen van workshops heb ik steeds meer geleerd. Ook in technisch en creatief opzicht. Buiten je comfortzone stappen. Het mooiste is als dit alles samen komt in een foto die iemand aanspreekt, met de juiste compositie, belichting en creativiteit.

Kijk gerust even rond.

Ben je geïnteresseerd?
Je kunt vrijblijvend contact met me opnemen, ik sta ook altijd open om mijn kennis te delen en feedback te ontvangen.

Tekst: Rianne de Bruin